Veel mensen kiezen bij het afbetalen van een schuld, overlijden of scheiding voor het verkopen van gouden sieraden. Bij een erfenis is het vaak zo dat de stijl niet helemaal aansluit óf omdat de erfenis verdeeld moet worden. Het is dan erg fijn dat de mogelijkheid tot gouden sieraden verkopen er is. De goudprijs heeft de afgelopen jaren veel schommelingen gekend, maar over het algemeen is de trend positief geweest. Daarnaast keren wij de hoogste goudprijs aan u uit. Lees snel verder en ontdek meer over gouden sieraden verkopen bij Goudinkoop Utrecht.

Aan welke gouden sieraden moet u denken?

U kunt bij ons terecht voor het inwisselen van alle soorten gouden sieraden. Dit kan gaan om 14 karaats, 18 karaats, 20 karaats, of 22 karaats goud. Ook merksieraden kunt u bij ons inwisselen. Wist u dat u zelfs kapotte of oude sieraden aan ons kunt verkopen? Loop gerust bij ons binnen zonder verplichtingen. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende waardebepaling. Dankzij de hoge prijs van goud per gram kan uw gedragen sieraad voor een mooie prijs aan ons verkocht worden. Goud wordt per gram voor de smeltwaarde verkocht en daarna hergebruikt. Zelfs het fijnste gouden armbandje of ketting kan dus bij ons worden verkocht.

Hoe taxeren wij gouden sieraden?

Goudinkoop Utrecht werkt met mondelinge taxaties. In veel gevallen gaat het om een erfenis en dan zijn er veel onduidelijkheden over de waarde van verkregen sieraden. Heeft u dus een taxatie op papier nodig? Dan verwijzen we u graag door naar een gecertificeerde juwelen taxateur. Gaat u akkoord met onze mondelinge taxatie? We bepalen de waarde van de gouden sieraden met een zorgvuldige test voor het karaatgehalte en het gewicht. Tot slot hebben we alleen een geldig legitimatiebewijs, paspoort of rijbewijs nodig. Ook moet u ouder zijn dan 21 jaar. Bij Goudinkoop Utrecht betalen we u altijd direct uit, bij voorkeur per bank.

Hoe gaan wij te werk met het inkopen van goud?

Onze werkwijze heeft ons gebracht waar we nu zijn. We zijn de betrouwbare inkoper van goud, zowel in Utrecht als in heel Midden-Nederland. Op basis van de hoogste goudprijs betalen we u een eerlijke waarde voor het goud dat u aan ons wilt verkopen. Bent u op zoek naar een goudinkoper die werkt met een geijkte zichtbare weegschaal, taxatie in uw bijzijn en altijd volgens de actuele goudprijs? En is directe betaling gewenst? Dan zit u goed bij Goudinkoop Utrecht.

Wist u dat u naast het verkopen van uw goud of zilver ook bij ons terecht kunt voor het kopen van goud? Dit gaat dan om het kopen van goudbaren. Goud is een investering. Hierdoor beschermt u uzelf tegen inflatie en andere economische onzekerheden.