Gouden sieraden verkopen

1. Goud sieraden verkopen

Uw gouden sieraden liggen al jaren in de la? Door de hoge goudprijs leveren deze veel geld op.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw gouden sieraden, zal onze gediplomeerde taxateur deze ter plaatse kosteloos taxeren.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor de gouden sieraden.

Gouden sieraden verkopen

Heeft u er wel eens bij nagedacht wat voor verborgen schat u misschien in huis heeft? In bijna elk huishouden komt het wel voor: gouden sieraden die u zelden meer draagt. Omdat de gouden juwelen niet meer passen bij de mode van nu, omdat een gouden ring te groot of te klein is, omdat u liever de waarde van uw sieraad direct uitbetaald krijgt in contanten. Om welke reden u dan ook uw gouden sieraden wilt verkopen, wij helpen u graag verder.

Welke gouden sieraden kunt u verkopen?

Alle soorten massief gouden sieraden kunt u aan ons verkopen. Zelfs kapotte of hele kleine sieraden leveren iets op. Goud wordt nu eenmaal ingekocht per gram voor de smeltwaarde en daarna hergebruikt, dus zelfs een dun gouden armbandje of een paar schakels van een niet meer gedragen gouden ketting kunnen bij ons worden ingewisseld voor geld.

Sieraden zonder Hollands keurteken

Een sieraad gestempeld 14 karaat of 18 karaat goud hoeft geen goud te bevatten. Alleen als het Hollandse keur erin staat kunt u ervan uitgaan dat het gehalte klopt. In Nederland geldt een keurplicht voor alle verkochte sieraden. De taxateur zal dus bij het ontbreken van dit keur altijd het gehalte controleren met behulp van toets water (3:1-mengsel van geconcentreerd zoutzuur en geconcentreerd salpeterzuur ) om het werkelijke metaalgehalte te bepalen.

Hoeveel zijn gouden sieraden waard?

Om de waarde van uw gouden sieraden te bepalen en om u een reëel bod te kunnen doen, zal onze gediplomeerd taxateur uw gouden sieraden wegen en het karaatgehalte vaststellen met een zorgvuldige test. Goud wordt namelijk geproduceerd in verschillende gehaltes, aangegeven in karaat goud. Zodra we het gewicht en karaatgehalte hebben vastgesteld, weten we ook de totale opbrengst. De goudprijs per karaat heeft namelijk een dagkoers, die we altijd op de voet volgen.

Altijd de beste goudprijs met een professionele taxatie

Wilt u uw gouden sieraden en juwelen verkopen tegen de beste actuele goudprijs? Dan biedt Argentum Aurum u een gratis en vrijblijvende taxatie van al uw gouden objecten. Bovendien ontvangt u bij ons altijd de beste goudprijs per gram!

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.